Főoldal Szereplők Fejezetek Rólunk

2013. június 30., vasárnap

.:Köszöntő:.



Sziasztok!
Íme, egy blog, amit két kissé különböző, mégis egy hullámhosszon mozgó lány ír. Nagyon szeretnénk megköszönni, hogy idetévedtetek és elolvassátok ezt a pár sort. Szeretnénk leírni pár információt a történettel és a nyitással kapcsolatban.

Navigációs tudnivalók:
 Ha szeretnétek megtudni rólunk pár apróságot, kattintsatok a "We" feliratú képre. A szereplőkről értelem szerűen a "Characters" kép mögött találtok meg minden fontos dolgot. Valamint oldalmodulként rábukkanhatok a történet előzetesére, amit drága szerecsendio készített.

Nyitás: augusztus 1. Változás! Új időpont július 21.
Kicsit a történetről:
 A cselekmény főhőse Harry Styles, Cara Bynes és a való életben is a fiú barátja Will Sweeney, akivel egykoron egy bandában is zenéltek. Ez itt sem sokban tér el, mindössze talán annyi a különbség, hogy útjaik ketté fognak szakadni az események során. S egymás ellen is kiéleződik a gyűlöletük, egy bizonyos személy kapcsán, mikor egy levél felbolygat mindent  és visszakalauzolja a már sztárrá vált fiatal fiút Holmes Chapel nevű régi otthonába, ahol egészen 16 éves koráig élte a tinédzserek mindennapi életét. S hogy hogyan élik meg egy szerelmi háromszög körforgását? Mily módon próbálja meg Harry kezelni a kialakult helyzetet? Mit tesz Cara az ismét felszínre törő érzésekkel? Na, és Will, miként reagál az eseményekre? Egy azonban biztos: ők mindent túlélnek, s elkövetnek a régen epekedve várt szerelem érdekében!

Ha felkeltette az érdeklődéseteket a történet kövessetek minket Blogvinon, s mondjátok el a véleményeteket, szívesen fogadjuk mindenki sorait, hiszen ez segít egy írónak az alkotásban.

Üdvözöl titeket: szerecsendio és kriszty96

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése